tusentals produkter
utmärkt kvalitet
enkel montering
bonus för prenumeranter

Tapet Triangles Rain, Nr 108503

Tapet Triangles Rain, Nr 108503

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Tapet "Triangles Rain"

Trendiga tapet "Triangles Rain" i kategorin Geometriska mönster är en underbar dekoration för att förnya - Moderna tapet "Triangles Rain" och finns tillgängliga i olika storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Triangles Rain" är: bakgrund, mönster, geometrisk, geometriska former, triangel oraz tapeter.

Tapet "Triangles Rain" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på storleken på din vägg. Vi rekommenderar att du väljer tapet "Triangles Rain" som är lite större än väggen det är lättare att få till rätt storlek. Den största delen färg på tapet "Triangles Rain" är Vit. Dessa vackra wallies passar perfekt in i rum med liknande nyanser. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi tapet "Triangles Rain" med liknande vackra färger perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt vardags- och sovrum till att passa in med övriga accenter. Tapet "Triangles Rain" och andra vackra tapeter ifrån kategorin Geometriska mönster samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis följbar och elastisk vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också enkelt och smidigt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast luktfria och miljövänliga produkter. Detta innebär att våra nonwoven tapet "Triangles Rain" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i barnrum som sovrum.