tusentals produkter
utmärkt kvalitet
enkel montering
bonus för prenumeranter

Moderna tapet Triangles and Squares (Navy Blue), Nr 114813

Moderna tapet Triangles and Squares (Navy Blue), Nr 114813

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Tapet "Triangles and Squares (Navy Blue)"

Modern tapet "Triangles and Squares (Navy Blue)" i kategorin Geometriska mönster är en underbar dekoration för att för stora ytor - Tapet "Triangles and Squares (Navy Blue)" och finns tillgängliga i en mångfald av storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Triangles and Squares (Navy Blue)" är: bakgrund, mönster, geometrisk, geometriska former oraz tapeter.

Tapet "Triangles and Squares (Navy Blue)" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på storleken på din vägg. Vi rekommenderar att du väljer modern tapet "Triangles and Squares (Navy Blue)" som är något större än väggen eftersom du kan lägg skära till den korrekta storleken. Den största delen färg på tapet "Triangles and Squares (Navy Blue)" är Blå. Dessa unika väggdekorer passar perfekt in i rum med liknande färger. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi tapet "Triangles and Squares (Navy Blue)" med liknande vackra färger perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt vardags- och sovrum till att passa in med övriga accenter. Moderna tapet "Triangles and Squares (Navy Blue)" och andra tapeter ifrån kategorin Geometriska mönster samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis elastisk och följbar vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en nonwoven tapet blir därför också smidigt och enkelt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast luktfria och miljövänliga produkter. Detta innebär att våra nonwoven tapet "Triangles and Squares (Navy Blue)" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i sovrum som barnrum.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Tapeter geometriska mönster Tapeter sovrum