tusentals produkter
utmärkt kvalitet
enkel montering
bonus för prenumeranter

Moderna tapet Spring Geometry, Nr 117817

Moderna tapet Spring Geometry, Nr 117817

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Tapet "Spring Geometry"

Tapet "Spring Geometry" i kategorin Geometriska mönster är en fantastisk dekoration för att för stora ytor - Moderna tapet "Spring Geometry" och finns tillgängliga i olika storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Spring Geometry" är: bakgrund, textur, geometrisk, geometriska former, rosa, triangel oraz tapeter.

Tapet "Spring Geometry" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på storleken på din vägg. Vi rekommenderar att du väljer modern tapet "Spring Geometry" som är lite större i storlek det är lättare att få till rätt storlek. Den största delen färg på tapet "Spring Geometry" är Rosa. Dessa unika wallies passar perfekt in i rum med liknande färger. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi vackra tapet "Spring Geometry" med liknande vackra färger perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt sov- och vardagsrum till att passa in med övriga accenter. Tapet "Spring Geometry" och andra tapeter ifrån kategorin Geometriska mönster samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis elastisk och följbar vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en nonwoven tapet blir därför också smidigt och enkelt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast miljövänliga och luktfria produkter. Detta innebär att våra tapet "Spring Geometry" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i barnrum som sovrum.