tusentals produkter
utmärkt kvalitet
enkel montering
bonus för prenumeranter

Tapet Spring Chainmail, Nr 117975

Tapet Spring Chainmail, Nr 117975

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Tapet "Spring Chainmail"

Dekorativa tapet "Spring Chainmail" i kategorin Geometriska mönster är en perfekt dekoration för att förvandla ditt hem. Dessa tapeter lämpar sig inte bara för stora väggar - Tapet "Spring Chainmail" och finns tillgängliga i olika storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Spring Chainmail" är: bakgrund, mönster, geometrisk oraz tapeter.

Tapet "Spring Chainmail" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på väggstorleken. Vi rekommenderar att du väljer modern tapet "Spring Chainmail" som är något större i storlek det är lättare att få till rätt storlek. Den största delen färg på tapet "Spring Chainmail" är Beige. Dessa unika wallies passar perfekt in i rum med liknande färger. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi vackra tapet "Spring Chainmail" med liknande vackra nyanser perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt vardags- och sovrum till att passa in med övriga accenter. Tapet "Spring Chainmail" och andra vackra tapeter ifrån kategorin Geometriska mönster samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis följbar och elastisk vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också enkelt och smidigt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast miljövänliga och luktfria produkter. Detta innebär att våra tapet "Spring Chainmail" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i barnrum som sovrum.