inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Tapet Shimmering Triangles (Beige) Nr 108275

Tapet Shimmering Triangles (Beige) Nr 108275

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms

Tapet "Shimmering Triangles (Beige)"

Modern tapet "Shimmering Triangles (Beige)" i kategorin Geometriska mönster är en fantastisk dekoration för att förnya - Moderna tapet "Shimmering Triangles (Beige)" och finns tillgängliga i olika storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Shimmering Triangles (Beige)" är: bakgrund, textur, geometrisk, geometriska former, triangel oraz tapeter.

Tapet "Shimmering Triangles (Beige)" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på storleken på din vägg. Vi rekommenderar att du väljer modern tapet "Shimmering Triangles (Beige)" som är något större i storlek det är lättare att få till rätt storlek. Den största delen färg på tapet "Shimmering Triangles (Beige)" är Vit. Dessa originella wallies passar perfekt in i rum med liknande nyanser. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi tapet "Shimmering Triangles (Beige)" med liknande vackra färger perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt vardags- och sovrum till att passa in med övriga accenter. Moderna tapet "Shimmering Triangles (Beige)" och andra tapeter ifrån kategorin Geometriska mönster samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis elastisk och följbar vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också smidigt och enkelt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast luktfria och miljövänliga produkter. Detta innebär att våra nonwoven tapet "Shimmering Triangles (Beige)" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i barnrum som sovrum.

Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning

Teknisk information:

Material: Non-woven tyg med en vikt på 110 g / m²
Monteringsmetod: Kant till kant
Yta: Halvmatt
Leveranssätt: En rulle bestående av bekvämt installerade 50 cm breda vådor. Totala bredden är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med hjälp av lim för non-woven tapeter
Valfria tillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstape, tapetlim, tapetborste, limborste, utnämningsborste, tapetkit
Rengöringsmetod: Använd en lätt fuktad trasa utan rengöringsmedel. Skrubba inte
Certifikat: CE