tusentals produkter
utmärkt kvalitet
enkel montering
bonus för prenumeranter

Tapet Shattered Grey, Nr 123682

Tapet Shattered Grey, Nr 123682

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Tapet "Shattered Grey"

Dekorativa tapet "Shattered Grey" i kategorin Geometriska mönster är en perfekt dekoration för att förvandla ditt hem. Dessa tapeter lämpar sig inte bara för stora väggar - Moderna tapet "Shattered Grey" och finns tillgängliga i många storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Shattered Grey" är: bakgrund, mönster, geometrisk, geometriska former, triangel oraz tapeter.

Moderna tapet "Shattered Grey" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på storleken på din vägg. Vi rekommenderar att du väljer tapet "Shattered Grey" som är lite större i storlek eftersom du kan lägg skära till den korrekta storleken. av färgerna på tapet "Shattered Grey" är Färgstarkt. Dessa unika wallies passar perfekt in i rum med liknande nyanser. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi tapet "Shattered Grey" med liknande vackra nyanser perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt sov- och vardagsrum till att passa in med övriga accenter. Tapet "Shattered Grey" och andra vackra tapeter ifrån kategorin Geometriska mönster samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis följbar och elastisk vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också enkelt och smidigt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast luktfria och miljövänliga produkter. Detta innebär att våra nonwoven tapet "Shattered Grey" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i barnrum som sovrum.