tusentals produkter
utmärkt kvalitet
enkel montering
bonus för prenumeranter

Tapet Rock'n'Roll Stars, Nr 89597

Tapet Rock'n'Roll Stars, Nr 89597

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Tapet "Rock'n'Roll Stars"

Modern tapet "Rock'n'Roll Stars" i kategorin Geometriska mönster är en underbar dekoration för att förnya - Moderna tapet "Rock'n'Roll Stars" och finns tillgängliga i olika storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Rock'n'Roll Stars" är: bakgrund, mönster, grå, grafiskt mönster, vit, stjärnor oraz tapeter.

Tapet "Rock'n'Roll Stars" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på väggstorleken. Vi rekommenderar att du väljer modern tapet "Rock'n'Roll Stars" som är något större än väggen eftersom du kan lägg skära till den korrekta storleken. Den största delen färg på tapet "Rock'n'Roll Stars" är Grå. Dessa vackra väggdekorationer passar perfekt in i rum med liknande färger. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi tapet "Rock'n'Roll Stars" med liknande vackra nyanser perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt vardags- och sovrum till att passa in med övriga accenter. Moderna tapet "Rock'n'Roll Stars" och andra tapeter ifrån kategorin Geometriska mönster samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis elastisk och följbar vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en nonwoven tapet blir därför också enkelt och smidigt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast luktfria och miljövänliga produkter. Detta innebär att våra nonwoven tapet "Rock'n'Roll Stars" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i barnrum som sovrum.