tusentals produkter
utmärkt kvalitet
enkel montering
bonus för prenumeranter

Tapet Pursuit of Happiness, Nr 89416

Tapet Pursuit of Happiness, Nr 89416

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Tapet "Pursuit of Happiness"

Modern tapet "Pursuit of Happiness" i kategorin Geometriska mönster är en fantastisk dekoration för att förnya - Moderna tapet "Pursuit of Happiness" och finns tillgängliga i en mångfald av storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Pursuit of Happiness" är: abstrakt, geometrisk oraz tapeter.

Moderna tapet "Pursuit of Happiness" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på storleken på din vägg. Vi rekommenderar att du väljer modern tapet "Pursuit of Happiness" som är lite större än väggen eftersom du kan lägg skära till den korrekta storleken. av färgerna på tapet "Pursuit of Happiness" är Beige. Dessa unika wallies passar perfekt in i rum med liknande färger. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi tapet "Pursuit of Happiness" med liknande vackra nyanser perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt vardags- och sovrum till att passa in med övriga accenter. Moderna tapet "Pursuit of Happiness" och andra tapeter ifrån kategorin Geometriska mönster samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis följbar och elastisk vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också enkelt och smidigt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast luktfria och miljövänliga produkter. Detta innebär att våra tapet "Pursuit of Happiness" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i sovrum som barnrum.