tusentals produkter
utmärkt kvalitet
enkel montering
bonus för prenumeranter

Tapet Plant Tangle, Nr 118580

Tapet Plant Tangle, Nr 118580

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Tapet "Plant Tangle"

Modern tapet "Plant Tangle" i kategorin Geometriska mönster är en underbar dekoration för att för stora ytor - Tapet "Plant Tangle" och finns tillgängliga i olika storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Plant Tangle" är: natur, växter, bakgrund, geometrisk, geometriska former oraz tapeter.

Tapet "Plant Tangle" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på väggstorleken. Vi rekommenderar att du väljer tapet "Plant Tangle" som är lite större än väggen det är lättare att få till rätt storlek. Den största delen färg på tapet "Plant Tangle" är Vit. Dessa originella väggdekorer passar perfekt in i rum med liknande färger. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi vackra tapet "Plant Tangle" med liknande vackra nyanser perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt sov- och vardagsrum till att passa in med övriga accenter. Tapet "Plant Tangle" och andra vackra tapeter ifrån kategorin Geometriska mönster samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis elastisk och följbar vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en nonwoven tapet blir därför också enkelt och smidigt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast luktfria och miljövänliga produkter. Detta innebär att våra tapet "Plant Tangle" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i sovrum som barnrum.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Tapeter geometriska mönster Tapeter för skönhetscenter, för frisör