tusentals produkter
utmärkt kvalitet
enkel montering
bonus för prenumeranter

Tapet Pink fans, Nr 89356

Taggar: #bakgrund, #tapeter

Tapet Pink fans, Nr 89356

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Tapet "Pink fans"

Tapet "Pink fans" i kategorin Geometriska mönster är en perfekt dekoration för att förvandla ditt hem. Dessa tapeter lämpar sig inte bara för stora väggar - Tapet "Pink fans" och finns tillgängliga i olika storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Pink fans" är: bakgrund oraz tapeter.

Moderna tapet "Pink fans" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på väggstorleken. Vi rekommenderar att du väljer modern tapet "Pink fans" som är lite större än väggen det är lättare att få till rätt storlek. Den största delen färg på tapet "Pink fans" är filter. Dessa vackra wallies passar perfekt in i rum med liknande nyanser. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi tapet "Pink fans" med liknande vackra nyanser perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt vardags- och sovrum till att passa in med övriga accenter. Moderna tapet "Pink fans" och andra tapeter ifrån kategorin Geometriska mönster samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis följbar och elastisk vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också enkelt och smidigt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast luktfria och miljövänliga produkter. Detta innebär att våra nonwoven tapet "Pink fans" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i barnrum som sovrum.