tusentals produkter
utmärkt kvalitet
enkel montering
bonus för prenumeranter

Tapet Patterned Makeup (Grey), Nr 118027

Tapet Patterned Makeup (Grey), Nr 118027

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Tapet "Patterned Makeup (Grey)"

Trendiga tapet "Patterned Makeup (Grey)" i kategorin Geometriska mönster är en fantastisk dekoration för att för stora ytor - Moderna tapet "Patterned Makeup (Grey)" och finns tillgängliga i en mångfald av storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Patterned Makeup (Grey)" är: bakgrund, mönster, geometrisk, Prydnader, grå oraz tapeter.

Tapet "Patterned Makeup (Grey)" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på väggstorleken. Vi rekommenderar att du väljer tapet "Patterned Makeup (Grey)" som är lite större än väggen det är lättare att få till rätt storlek. av färgerna på tapet "Patterned Makeup (Grey)" är Grå. Dessa unika wallies passar perfekt in i rum med liknande nyanser. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi tapet "Patterned Makeup (Grey)" med liknande vackra nyanser perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt sov- och vardagsrum till att passa in med övriga accenter. Tapet "Patterned Makeup (Grey)" och andra tapeter ifrån kategorin Geometriska mönster samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis följbar och elastisk vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också enkelt och smidigt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast luktfria och miljövänliga produkter. Detta innebär att våra tapet "Patterned Makeup (Grey)" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i barnrum som sovrum.