tusentals produkter
utmärkt kvalitet
enkel montering
bonus för prenumeranter

Moderna tapet Patterned Makeup (Green), Nr 118020

Moderna tapet Patterned Makeup (Green), Nr 118020

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Tapet "Patterned Makeup (Green)"

Trendiga tapet "Patterned Makeup (Green)" i kategorin Geometriska mönster är en fantastisk dekoration för att förnya - Tapet "Patterned Makeup (Green)" och finns tillgängliga i många storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Patterned Makeup (Green)" är: bakgrund, mönster, geometrisk, grön oraz tapeter.

Tapet "Patterned Makeup (Green)" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på storleken på din vägg. Vi rekommenderar att du väljer modern tapet "Patterned Makeup (Green)" som är lite större än väggen det är lättare att få till rätt storlek. av färgerna på tapet "Patterned Makeup (Green)" är Grön. Dessa originella wallies passar perfekt in i rum med liknande färger. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi vackra tapet "Patterned Makeup (Green)" med liknande vackra färger perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt sov- och vardagsrum till att passa in med övriga accenter. Moderna tapet "Patterned Makeup (Green)" och andra vackra tapeter ifrån kategorin Geometriska mönster samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis elastisk och följbar vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en nonwoven tapet blir därför också enkelt och smidigt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast luktfria och miljövänliga produkter. Detta innebär att våra nonwoven tapet "Patterned Makeup (Green)" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i sovrum som barnrum.