tusentals produkter
utmärkt kvalitet
enkel montering
bonus för prenumeranter

Tapet Orient Wheels, Nr 123702

Tapet Orient Wheels, Nr 123702

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Tapet "Orient Wheels"

Trendiga tapet "Orient Wheels" i kategorin Geometriska mönster är en fantastisk dekoration för att förvandla ditt hem. Dessa tapeter lämpar sig inte bara för stora väggar - Tapet "Orient Wheels" och finns tillgängliga i en mångfald av storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Orient Wheels" är: bakgrund, mönster, geometrisk, orientera, cirklar oraz tapeter.

Moderna tapet "Orient Wheels" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på storleken på din vägg. Vi rekommenderar att du väljer modern tapet "Orient Wheels" som är lite större i storlek eftersom du kan lägg skära till den korrekta storleken. av färgerna på tapet "Orient Wheels" är Blå. Dessa originella väggdekorationer passar perfekt in i rum med liknande färger. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi tapet "Orient Wheels" med liknande vackra färger perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt vardags- och sovrum till att passa in med övriga accenter. Moderna tapet "Orient Wheels" och andra tapeter ifrån kategorin Geometriska mönster samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis elastisk och följbar vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också smidigt och enkelt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast luktfria och miljövänliga produkter. Detta innebär att våra nonwoven tapet "Orient Wheels" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i barnrum som sovrum.