tusentals produkter
utmärkt kvalitet
enkel montering
bonus för prenumeranter

Tapet Orange Crossing , Nr 97568

Tapet Orange Crossing , Nr 97568

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Tapet "Orange Crossing "

Trendiga tapet "Orange Crossing " i kategorin Geometriska mönster är en perfekt dekoration för att för stora ytor - Moderna tapet "Orange Crossing " och finns tillgängliga i olika storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Orange Crossing " är: bakgrund, modern, textur, mönster, geometrisk, trä, orange oraz tapeter.

Tapet "Orange Crossing " - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på väggstorleken. Vi rekommenderar att du väljer tapet "Orange Crossing " som är något större än väggen eftersom du kan lägg skära till den korrekta storleken. av färgerna på tapet "Orange Crossing " är Vit. Dessa originella wallies passar perfekt in i rum med liknande nyanser. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi vackra tapet "Orange Crossing " med liknande vackra färger perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt vardags- och sovrum till att passa in med övriga accenter. Tapet "Orange Crossing " och andra tapeter ifrån kategorin Geometriska mönster samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis elastisk och följbar vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också smidigt och enkelt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast luktfria och miljövänliga produkter. Detta innebär att våra tapet "Orange Crossing " är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i sovrum som barnrum.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Tapeter geometriska mönster Tapeter vardagsrum