tusentals produkter
utmärkt kvalitet
enkel montering
bonus för prenumeranter

Moderna tapet Mosaic Patchwork, Nr 122332

Moderna tapet Mosaic Patchwork, Nr 122332

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Tapet "Mosaic Patchwork"

Modern tapet "Mosaic Patchwork" i kategorin Geometriska mönster är en underbar dekoration för att förnya - Tapet "Mosaic Patchwork" och finns tillgängliga i en mångfald av storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Mosaic Patchwork" är: bakgrund, färgrik, geometrisk, geometriska former oraz tapeter.

Tapet "Mosaic Patchwork" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på storleken på din vägg. Vi rekommenderar att du väljer modern tapet "Mosaic Patchwork" som är lite större i storlek det är lättare att få till rätt storlek. Den största delen färg på tapet "Mosaic Patchwork" är Färgstarkt. Dessa unika väggdekorationer passar perfekt in i rum med liknande nyanser. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi vackra tapet "Mosaic Patchwork" med liknande vackra färger perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt vardags- och sovrum till att passa in med övriga accenter. Tapet "Mosaic Patchwork" och andra vackra tapeter ifrån kategorin Geometriska mönster samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis elastisk och följbar vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också enkelt och smidigt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast luktfria och miljövänliga produkter. Detta innebär att våra nonwoven tapet "Mosaic Patchwork" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i barnrum som sovrum.