tusentals produkter
utmärkt kvalitet
enkel montering
bonus för prenumeranter

Tapet Mint Wave, Nr 134928

Tapet Mint Wave, Nr 134928

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Tapet "Mint Wave"

Tapet "Mint Wave" i kategorin Geometriska mönster är en fantastisk dekoration för att förvandla ditt hem. Dessa tapeter lämpar sig inte bara för stora väggar - Moderna tapet "Mint Wave" och finns tillgängliga i många storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Mint Wave" är: geometrisk, mönster oraz vågor.

Moderna tapet "Mint Wave" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på väggstorleken. Vi rekommenderar att du väljer tapet "Mint Wave" som är något större än väggen eftersom du kan lägg skära till den korrekta storleken. Den största delen färg på tapet "Mint Wave" är filter. Dessa unika wallies passar perfekt in i rum med liknande nyanser. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi tapet "Mint Wave" med liknande vackra färger perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt sov- och vardagsrum till att passa in med övriga accenter. Moderna tapet "Mint Wave" och andra vackra tapeter ifrån kategorin Geometriska mönster samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis elastisk och följbar vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också enkelt och smidigt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast miljövänliga och luktfria produkter. Detta innebär att våra nonwoven tapet "Mint Wave" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i sovrum som barnrum.