tusentals produkter
utmärkt kvalitet
enkel montering
bonus för prenumeranter

Moderna tapet Letters nad Triangles, Nr 108315

Moderna tapet Letters nad Triangles, Nr 108315

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Tapet "Letters nad Triangles"

Tapet "Letters nad Triangles" i kategorin Geometriska mönster är en underbar dekoration för att för stora ytor - Moderna tapet "Letters nad Triangles" och finns tillgängliga i en mångfald av storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Letters nad Triangles" är: bakgrund, färgrik, textur, mönster, geometrisk, geometriska former, brev, triangel oraz tapeter.

Tapet "Letters nad Triangles" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på väggstorleken. Vi rekommenderar att du väljer modern tapet "Letters nad Triangles" som är något större än väggen det är lättare att få till rätt storlek. Den största delen färg på tapet "Letters nad Triangles" är Färgstarkt. Dessa unika väggdekorer passar perfekt in i rum med liknande nyanser. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi vackra tapet "Letters nad Triangles" med liknande vackra färger perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt sov- och vardagsrum till att passa in med övriga accenter. Tapet "Letters nad Triangles" och andra tapeter ifrån kategorin Geometriska mönster samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis elastisk och följbar vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också smidigt och enkelt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast miljövänliga och luktfria produkter. Detta innebär att våra nonwoven tapet "Letters nad Triangles" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i barnrum som sovrum.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Tapeter för barn Tapeter geometriska mönster Tapeter sovrum Tapeter dla chłopca