tusentals produkter
utmärkt kvalitet
enkel montering
bonus för prenumeranter

Moderna tapet Isometry of Detail, Nr 124002

Moderna tapet Isometry of Detail, Nr 124002

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Tapet "Isometry of Detail"

Trendiga tapet "Isometry of Detail" i kategorin Geometriska mönster är en perfekt dekoration för att för stora ytor - Tapet "Isometry of Detail" och finns tillgängliga i många storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Isometry of Detail" är: bakgrund, geometrisk, geometriska former oraz tapeter.

Tapet "Isometry of Detail" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på storleken på din vägg. Vi rekommenderar att du väljer modern tapet "Isometry of Detail" som är något större i storlek eftersom du kan lägg skära till den korrekta storleken. av färgerna på tapet "Isometry of Detail" är Orange. Dessa originella väggdekorationer passar perfekt in i rum med liknande färger. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi vackra tapet "Isometry of Detail" med liknande vackra nyanser perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt vardags- och sovrum till att passa in med övriga accenter. Tapet "Isometry of Detail" och andra vackra tapeter ifrån kategorin Geometriska mönster samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis elastisk och följbar vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också smidigt och enkelt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast luktfria och miljövänliga produkter. Detta innebär att våra nonwoven tapet "Isometry of Detail" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i barnrum som sovrum.