tusentals produkter
utmärkt kvalitet
enkel montering
bonus för prenumeranter

Tapet Holographic Figures, Nr 134926

Tapet Holographic Figures, Nr 134926

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Tapet "Holographic Figures"

Unika tapet "Holographic Figures" i kategorin Geometriska mönster är en fantastisk dekoration för att för stora ytor - Tapet "Holographic Figures" och finns tillgängliga i en mångfald av storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Holographic Figures" är: geometrisk, mönster, geometriska former oraz triangel.

Moderna tapet "Holographic Figures" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på väggstorleken. Vi rekommenderar att du väljer modern tapet "Holographic Figures" som är lite större i storlek eftersom du kan lägg skära till den korrekta storleken. Den största delen färg på tapet "Holographic Figures" är Grön. Dessa vackra väggdekorer passar perfekt in i rum med liknande nyanser. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi tapet "Holographic Figures" med liknande vackra nyanser perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt sov- och vardagsrum till att passa in med övriga accenter. Tapet "Holographic Figures" och andra tapeter ifrån kategorin Geometriska mönster samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis följbar och elastisk vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också smidigt och enkelt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast luktfria och miljövänliga produkter. Detta innebär att våra nonwoven tapet "Holographic Figures" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i barnrum som sovrum.