tusentals produkter
utmärkt kvalitet
enkel montering
bonus för prenumeranter

Moderna tapet Harmony of Patterns (Blue), Nr 122631

Moderna tapet Harmony of Patterns (Blue), Nr 122631

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Tapet "Harmony of Patterns (Blue)"

Modern tapet "Harmony of Patterns (Blue)" i kategorin Geometriska mönster är en perfekt dekoration för att förnya - Moderna tapet "Harmony of Patterns (Blue)" och finns tillgängliga i en mångfald av storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Harmony of Patterns (Blue)" är: bakgrund, mönster, geometrisk oraz tapeter.

Moderna tapet "Harmony of Patterns (Blue)" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på väggstorleken. Vi rekommenderar att du väljer tapet "Harmony of Patterns (Blue)" som är något större i storlek det är lättare att få till rätt storlek. Den största delen färg på tapet "Harmony of Patterns (Blue)" är Grå. Dessa vackra wallies passar perfekt in i rum med liknande nyanser. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi tapet "Harmony of Patterns (Blue)" med liknande vackra nyanser perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt vardags- och sovrum till att passa in med övriga accenter. Tapet "Harmony of Patterns (Blue)" och andra tapeter ifrån kategorin Geometriska mönster samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis elastisk och följbar vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en nonwoven tapet blir därför också enkelt och smidigt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast luktfria och miljövänliga produkter. Detta innebär att våra nonwoven tapet "Harmony of Patterns (Blue)" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i sovrum som barnrum.