tusentals produkter
utmärkt kvalitet
enkel montering
bonus för prenumeranter

Tapet Grey Discs, Nr 117976

Tapet Grey Discs, Nr 117976

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Tapet "Grey Discs"

Tapet "Grey Discs" i kategorin Geometriska mönster är en perfekt dekoration för att förnya - Moderna tapet "Grey Discs" och finns tillgängliga i många storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Grey Discs" är: bakgrund, mönster, geometrisk, grön, cirklar oraz tapeter.

Moderna tapet "Grey Discs" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på storleken på din vägg. Vi rekommenderar att du väljer modern tapet "Grey Discs" som är lite större i storlek eftersom du kan lägg skära till den korrekta storleken. av färgerna på tapet "Grey Discs" är Grå. Dessa vackra väggdekorationer passar perfekt in i rum med liknande färger. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi vackra tapet "Grey Discs" med liknande vackra nyanser perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt sov- och vardagsrum till att passa in med övriga accenter. Moderna tapet "Grey Discs" och andra tapeter ifrån kategorin Geometriska mönster samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis elastisk och följbar vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också enkelt och smidigt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast luktfria och miljövänliga produkter. Detta innebär att våra tapet "Grey Discs" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i sovrum som barnrum.