tusentals produkter
utmärkt kvalitet
enkel montering
bonus för prenumeranter

Tapet Geometric Weave, Nr 117923

Tapet Geometric Weave, Nr 117923

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Tapet "Geometric Weave"

Trendiga tapet "Geometric Weave" i kategorin Geometriska mönster är en perfekt dekoration för att förnya - Tapet "Geometric Weave" och finns tillgängliga i olika storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Geometric Weave" är: bakgrund, mönster, geometrisk, mosaik oraz tapeter.

Tapet "Geometric Weave" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på storleken på din vägg. Vi rekommenderar att du väljer tapet "Geometric Weave" som är något större än väggen eftersom du kan lägg skära till den korrekta storleken. Den största delen färg på tapet "Geometric Weave" är Vit. Dessa vackra wallies passar perfekt in i rum med liknande nyanser. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi tapet "Geometric Weave" med liknande vackra nyanser perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt sov- och vardagsrum till att passa in med övriga accenter. Moderna tapet "Geometric Weave" och andra tapeter ifrån kategorin Geometriska mönster samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis följbar och elastisk vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också smidigt och enkelt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast miljövänliga och luktfria produkter. Detta innebär att våra tapet "Geometric Weave" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i sovrum som barnrum.