tusentals produkter
utmärkt kvalitet
enkel montering
bonus för prenumeranter

Moderna tapet Geometric Turquoise, Nr 118422

Moderna tapet Geometric Turquoise, Nr 118422

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Tapet "Geometric Turquoise"

Tapet "Geometric Turquoise" i kategorin Geometriska mönster är en underbar dekoration för att förnya - Tapet "Geometric Turquoise" och finns tillgängliga i olika storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Geometric Turquoise" är: abstrakt, bakgrund, geometrisk, turkos oraz tapeter.

Tapet "Geometric Turquoise" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på storleken på din vägg. Vi rekommenderar att du väljer modern tapet "Geometric Turquoise" som är något större i storlek eftersom du kan lägg skära till den korrekta storleken. av färgerna på tapet "Geometric Turquoise" är Turkos. Dessa unika väggdekorer passar perfekt in i rum med liknande nyanser. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi vackra tapet "Geometric Turquoise" med liknande vackra färger perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt vardags- och sovrum till att passa in med övriga accenter. Moderna tapet "Geometric Turquoise" och andra vackra tapeter ifrån kategorin Geometriska mönster samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis följbar och elastisk vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också smidigt och enkelt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast luktfria och miljövänliga produkter. Detta innebär att våra tapet "Geometric Turquoise" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i barnrum som sovrum.