tusentals produkter
utmärkt kvalitet
enkel montering
bonus för prenumeranter

Moderna tapet Geometric Embroidery, Nr 122336

Moderna tapet Geometric Embroidery, Nr 122336

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Tapet "Geometric Embroidery"

Unika tapet "Geometric Embroidery" i kategorin Geometriska mönster är en perfekt dekoration för att för stora ytor - Moderna tapet "Geometric Embroidery" och finns tillgängliga i många storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Geometric Embroidery" är: abstrakt, mönster, geometrisk, geometriska former oraz tapeter.

Moderna tapet "Geometric Embroidery" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på väggstorleken. Vi rekommenderar att du väljer tapet "Geometric Embroidery" som är något större än väggen det är lättare att få till rätt storlek. av färgerna på tapet "Geometric Embroidery" är Vit. Dessa unika väggdekorationer passar perfekt in i rum med liknande färger. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi tapet "Geometric Embroidery" med liknande vackra färger perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt vardags- och sovrum till att passa in med övriga accenter. Tapet "Geometric Embroidery" och andra tapeter ifrån kategorin Geometriska mönster samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis följbar och elastisk vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också smidigt och enkelt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast miljövänliga och luktfria produkter. Detta innebär att våra tapet "Geometric Embroidery" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i barnrum som sovrum.