tusentals produkter
utmärkt kvalitet
enkel montering
bonus för prenumeranter

Tapet Geometric Duet, Nr 97567

Tapet Geometric Duet, Nr 97567

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Tapet "Geometric Duet"

Unika tapet "Geometric Duet" i kategorin Geometriska mönster är en fantastisk dekoration för att för stora ytor - Tapet "Geometric Duet" och finns tillgängliga i många storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Geometric Duet" är: bakgrund, textur, mönster, geometrisk, geometriska former, trä, blå, triangel oraz tapeter.

Tapet "Geometric Duet" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på väggstorleken. Vi rekommenderar att du väljer tapet "Geometric Duet" som är något större än väggen det är lättare att få till rätt storlek. av färgerna på tapet "Geometric Duet" är Blå. Dessa vackra wallies passar perfekt in i rum med liknande färger. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi tapet "Geometric Duet" med liknande vackra färger perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt sov- och vardagsrum till att passa in med övriga accenter. Moderna tapet "Geometric Duet" och andra tapeter ifrån kategorin Geometriska mönster samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis elastisk och följbar vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också enkelt och smidigt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast luktfria och miljövänliga produkter. Detta innebär att våra tapet "Geometric Duet" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i sovrum som barnrum.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Tapeter geometriska mönster Tapeter vardagsrum