tusentals produkter
utmärkt kvalitet
enkel montering
bonus för prenumeranter

Moderna tapet Elegance of Simplicity, Nr 96970

Moderna tapet Elegance of Simplicity, Nr 96970

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Tapet "Elegance of Simplicity"

Dekorativa tapet "Elegance of Simplicity" i kategorin Geometriska mönster är en fantastisk dekoration för att förnya - Moderna tapet "Elegance of Simplicity" och finns tillgängliga i en mångfald av storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Elegance of Simplicity" är: bakgrund, mönster, geometriska former, cirklar, beige oraz tapeter.

Moderna tapet "Elegance of Simplicity" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på storleken på din vägg. Vi rekommenderar att du väljer tapet "Elegance of Simplicity" som är något större än väggen det är lättare att få till rätt storlek. Den största delen färg på tapet "Elegance of Simplicity" är Beige. Dessa originella wallies passar perfekt in i rum med liknande nyanser. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi tapet "Elegance of Simplicity" med liknande vackra nyanser perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt sov- och vardagsrum till att passa in med övriga accenter. Moderna tapet "Elegance of Simplicity" och andra vackra tapeter ifrån kategorin Geometriska mönster samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis elastisk och följbar vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också smidigt och enkelt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast miljövänliga och luktfria produkter. Detta innebär att våra nonwoven tapet "Elegance of Simplicity" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i sovrum som barnrum.