tusentals produkter
utmärkt kvalitet
enkel montering
bonus för prenumeranter

Moderna tapet Coastal Pattern, Nr 123680

Moderna tapet Coastal Pattern, Nr 123680

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Tapet "Coastal Pattern"

Trendiga tapet "Coastal Pattern" i kategorin Geometriska mönster är en perfekt dekoration för att förnya - Tapet "Coastal Pattern" och finns tillgängliga i en mångfald av storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Coastal Pattern" är: bakgrund, mönster, geometrisk, geometriska former, triangel oraz tapeter.

Moderna tapet "Coastal Pattern" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på väggstorleken. Vi rekommenderar att du väljer modern tapet "Coastal Pattern" som är något större än väggen eftersom du kan lägg skära till den korrekta storleken. Den största delen färg på tapet "Coastal Pattern" är Blå. Dessa originella wallies passar perfekt in i rum med liknande färger. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi tapet "Coastal Pattern" med liknande vackra nyanser perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt vardags- och sovrum till att passa in med övriga accenter. Moderna tapet "Coastal Pattern" och andra tapeter ifrån kategorin Geometriska mönster samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis följbar och elastisk vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också smidigt och enkelt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast luktfria och miljövänliga produkter. Detta innebär att våra tapet "Coastal Pattern" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i barnrum som sovrum.