tusentals produkter
utmärkt kvalitet
enkel montering
bonus för prenumeranter

Tapet Check Pattern: Brown, Nr 96973

Tapet Check Pattern: Brown, Nr 96973

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Tapet "Check Pattern: Brown"

Unika tapet "Check Pattern: Brown" i kategorin Geometriska mönster är en perfekt dekoration för att förvandla ditt hem. Dessa tapeter lämpar sig inte bara för stora väggar - Moderna tapet "Check Pattern: Brown" och finns tillgängliga i olika storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Check Pattern: Brown" är: bakgrund, mönster, brun, rutig oraz tapeter.

Tapet "Check Pattern: Brown" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på storleken på din vägg. Vi rekommenderar att du väljer modern tapet "Check Pattern: Brown" som är något större än väggen eftersom du kan lägg skära till den korrekta storleken. Den största delen färg på tapet "Check Pattern: Brown" är Brun. Dessa vackra väggdekorationer passar perfekt in i rum med liknande färger. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi vackra tapet "Check Pattern: Brown" med liknande vackra färger perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt vardags- och sovrum till att passa in med övriga accenter. Tapet "Check Pattern: Brown" och andra tapeter ifrån kategorin Geometriska mönster samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis elastisk och följbar vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en nonwoven tapet blir därför också smidigt och enkelt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast luktfria och miljövänliga produkter. Detta innebär att våra nonwoven tapet "Check Pattern: Brown" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i barnrum som sovrum.