tusentals produkter
utmärkt kvalitet
enkel montering
bonus för prenumeranter

Moderna tapet Big Harmony of Patterns (Grey), Nr 122635

Moderna tapet Big Harmony of Patterns (Grey), Nr 122635

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Tapet "Big Harmony of Patterns (Grey)"

Unika tapet "Big Harmony of Patterns (Grey)" i kategorin Geometriska mönster är en underbar dekoration för att för stora ytor - Tapet "Big Harmony of Patterns (Grey)" och finns tillgängliga i många storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Big Harmony of Patterns (Grey)" är: bakgrund, mönster, geometrisk oraz tapeter.

Tapet "Big Harmony of Patterns (Grey)" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på storleken på din vägg. Vi rekommenderar att du väljer tapet "Big Harmony of Patterns (Grey)" som är lite större än väggen eftersom du kan lägg skära till den korrekta storleken. av färgerna på tapet "Big Harmony of Patterns (Grey)" är Grå. Dessa originella väggdekorationer passar perfekt in i rum med liknande färger. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi vackra tapet "Big Harmony of Patterns (Grey)" med liknande vackra nyanser perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt sov- och vardagsrum till att passa in med övriga accenter. Tapet "Big Harmony of Patterns (Grey)" och andra tapeter ifrån kategorin Geometriska mönster samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis följbar och elastisk vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också smidigt och enkelt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast luktfria och miljövänliga produkter. Detta innebär att våra tapet "Big Harmony of Patterns (Grey)" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i barnrum som sovrum.