tusentals produkter
utmärkt kvalitet
enkel montering
bonus för prenumeranter

Moderna tapet Big Harmony of Patterns (Blue), Nr 122634

Moderna tapet Big Harmony of Patterns (Blue), Nr 122634

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Tapet "Big Harmony of Patterns (Blue)"

Unika tapet "Big Harmony of Patterns (Blue)" i kategorin Geometriska mönster är en fantastisk dekoration för att för stora ytor - Moderna tapet "Big Harmony of Patterns (Blue)" och finns tillgängliga i olika storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Big Harmony of Patterns (Blue)" är: bakgrund, mönster, geometriska former oraz tapeter.

Moderna tapet "Big Harmony of Patterns (Blue)" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på väggstorleken. Vi rekommenderar att du väljer modern tapet "Big Harmony of Patterns (Blue)" som är något större i storlek det är lättare att få till rätt storlek. av färgerna på tapet "Big Harmony of Patterns (Blue)" är Grå. Dessa originella väggdekorationer passar perfekt in i rum med liknande nyanser. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi vackra tapet "Big Harmony of Patterns (Blue)" med liknande vackra färger perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt vardags- och sovrum till att passa in med övriga accenter. Tapet "Big Harmony of Patterns (Blue)" och andra vackra tapeter ifrån kategorin Geometriska mönster samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis elastisk och följbar vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också enkelt och smidigt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast miljövänliga och luktfria produkter. Detta innebär att våra tapet "Big Harmony of Patterns (Blue)" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i sovrum som barnrum.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Tapeter geometriska mönster Tapeter hall