tusentals produkter
utmärkt kvalitet
enkel montering
bonus för prenumeranter

Tapet Big Harmony of Patterns (Black), Nr 122636

Tapet Big Harmony of Patterns (Black), Nr 122636

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Tapet "Big Harmony of Patterns (Black)"

Modern tapet "Big Harmony of Patterns (Black)" i kategorin Geometriska mönster är en underbar dekoration för att för stora ytor - Tapet "Big Harmony of Patterns (Black)" och finns tillgängliga i en mångfald av storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Big Harmony of Patterns (Black)" är: bakgrund, mönster, geometrisk oraz tapeter.

Moderna tapet "Big Harmony of Patterns (Black)" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på väggstorleken. Vi rekommenderar att du väljer modern tapet "Big Harmony of Patterns (Black)" som är något större i storlek eftersom du kan lägg skära till den korrekta storleken. av färgerna på tapet "Big Harmony of Patterns (Black)" är Brun. Dessa vackra wallies passar perfekt in i rum med liknande nyanser. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi tapet "Big Harmony of Patterns (Black)" med liknande vackra nyanser perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt sov- och vardagsrum till att passa in med övriga accenter. Moderna tapet "Big Harmony of Patterns (Black)" och andra tapeter ifrån kategorin Geometriska mönster samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis följbar och elastisk vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också smidigt och enkelt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast luktfria och miljövänliga produkter. Detta innebär att våra nonwoven tapet "Big Harmony of Patterns (Black)" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i sovrum som barnrum.