tusentals produkter
utmärkt kvalitet
enkel montering
bonus för prenumeranter

Tapet Floral Background, Nr 118587

Tapet Floral Background, Nr 118587

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Tapet "Floral Background"

Dekorativa tapet "Floral Background" i kategorin Ritningar är en underbar dekoration för att för stora ytor - Moderna tapet "Floral Background" och finns tillgängliga i många storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Floral Background" är: natur, växter, bakgrund, blommor, löv, grå oraz tapeter.

Tapet "Floral Background" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på storleken på din vägg. Vi rekommenderar att du väljer tapet "Floral Background" som är något större i storlek det är lättare att få till rätt storlek. av färgerna på tapet "Floral Background" är Vit. Dessa originella väggdekorer passar perfekt in i rum med liknande färger. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi tapet "Floral Background" med liknande vackra nyanser perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt vardags- och sovrum till att passa in med övriga accenter. Moderna tapet "Floral Background" och andra tapeter ifrån kategorin Ritningar samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis elastisk och följbar vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också enkelt och smidigt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast luktfria och miljövänliga produkter. Detta innebär att våra nonwoven tapet "Floral Background" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i barnrum som sovrum.