tusentals produkter
utmärkt kvalitet
enkel montering
bonus för prenumeranter
-50% på fototapeter till 2021.10.21 Gratis frakt för ordrar över 890 kr Erbjudandet gäller: : :

Moderna tapet Exclusive Pattern, Nr 136805

Moderna tapet Exclusive Pattern, Nr 136805

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Tapet "Exclusive Pattern"

Tapet "Exclusive Pattern" i kategorin Ritningar är en underbar dekoration för att förnya - Tapet "Exclusive Pattern" och finns tillgängliga i många storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Exclusive Pattern" är: mönster, trends, vågor, ansikten oraz scandiboho.

Tapet "Exclusive Pattern" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på väggstorleken. Vi rekommenderar att du väljer tapet "Exclusive Pattern" som är något större än väggen eftersom du kan lägg skära till den korrekta storleken. Den största delen färg på tapet "Exclusive Pattern" är Krämvit. Dessa unika väggdekorationer passar perfekt in i rum med liknande färger. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi tapet "Exclusive Pattern" med liknande vackra nyanser perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt sov- och vardagsrum till att passa in med övriga accenter. Moderna tapet "Exclusive Pattern" och andra tapeter ifrån kategorin Ritningar samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis följbar och elastisk vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också smidigt och enkelt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast luktfria och miljövänliga produkter. Detta innebär att våra nonwoven tapet "Exclusive Pattern" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i sovrum som barnrum.