tusentals produkter
utmärkt kvalitet
enkel montering
bonus för prenumeranter

Moderna tapet Ethnic Composition, Nr 122334

Moderna tapet Ethnic Composition, Nr 122334

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Tapet "Ethnic Composition"

Modern tapet "Ethnic Composition" i kategorin Ritningar är en perfekt dekoration för att för stora ytor - Tapet "Ethnic Composition" och finns tillgängliga i många storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Ethnic Composition" är: bakgrund, mönster, ränder oraz tapeter.

Moderna tapet "Ethnic Composition" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på storleken på din vägg. Vi rekommenderar att du väljer modern tapet "Ethnic Composition" som är något större i storlek eftersom du kan lägg skära till den korrekta storleken. av färgerna på tapet "Ethnic Composition" är Orange. Dessa unika väggdekorationer passar perfekt in i rum med liknande nyanser. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi tapet "Ethnic Composition" med liknande vackra färger perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt vardags- och sovrum till att passa in med övriga accenter. Tapet "Ethnic Composition" och andra tapeter ifrån kategorin Ritningar samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis elastisk och följbar vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också smidigt och enkelt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast miljövänliga och luktfria produkter. Detta innebär att våra nonwoven tapet "Ethnic Composition" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i barnrum som sovrum.