tusentals produkter
utmärkt kvalitet
enkel montering
bonus för prenumeranter

Tapet Moroccan Set, Nr 126650

Tapet Moroccan Set, Nr 126650

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Tapet "Moroccan Set"

Unika tapet "Moroccan Set" i kategorin Tapeter är en fantastisk dekoration för att för stora ytor - Tapet "Moroccan Set" och finns tillgängliga i många storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Moroccan Set" är: bakgrund, textur, mönster, Prydnader oraz tapeter.

Tapet "Moroccan Set" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på storleken på din vägg. Vi rekommenderar att du väljer tapet "Moroccan Set" som är lite större i storlek det är lättare att få till rätt storlek. av färgerna på tapet "Moroccan Set" är Grå. Dessa originella wallies passar perfekt in i rum med liknande färger. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi vackra tapet "Moroccan Set" med liknande vackra färger perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt vardags- och sovrum till att passa in med övriga accenter. Tapet "Moroccan Set" och andra tapeter ifrån kategorin Tapeter samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis elastisk och följbar vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också smidigt och enkelt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast luktfria och miljövänliga produkter. Detta innebär att våra tapet "Moroccan Set" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i sovrum som barnrum.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Tapeter för hemmet Tapeter för skönhetscenter, för frisör