inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Tapet Wooden Tiles Nr 107727

Tapet Wooden Tiles Nr 107727

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms

Tapet "Wooden Tiles"

Tapet "Wooden Tiles" i kategorin MAGMA Tapeter är en perfekt dekoration för att för stora ytor - Moderna tapet "Wooden Tiles" och finns tillgängliga i en mångfald av storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Wooden Tiles" är: bakgrund, textur, mönster, trä, grå oraz tapeter.

Tapet "Wooden Tiles" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på storleken på din vägg. Vi rekommenderar att du väljer tapet "Wooden Tiles" som är lite större i storlek det är lättare att få till rätt storlek. Den största delen färg på tapet "Wooden Tiles" är Grå. Dessa vackra väggdekorer passar perfekt in i rum med liknande nyanser. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi tapet "Wooden Tiles" med liknande vackra färger perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt sov- och vardagsrum till att passa in med övriga accenter. Tapet "Wooden Tiles" och andra tapeter ifrån kategorin MAGMA Tapeter samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis elastisk och följbar vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också smidigt och enkelt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast miljövänliga och luktfria produkter. Detta innebär att våra tapet "Wooden Tiles" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i barnrum som sovrum.