inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Moderna tapet Wooden structure Nr 89125

Moderna tapet Wooden structure Nr 89125

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms

Tapet "Wooden structure"

Trendiga tapet "Wooden structure" i kategorin MAGMA Tapeter är en underbar dekoration för att för stora ytor - Tapet "Wooden structure" och finns tillgängliga i en mångfald av storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Wooden structure" är: färgrik, trä oraz tapeter.

Tapet "Wooden structure" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på storleken på din vägg. Vi rekommenderar att du väljer tapet "Wooden structure" som är något större än väggen det är lättare att få till rätt storlek. av färgerna på tapet "Wooden structure" är Färgstarkt. Dessa originella väggdekorationer passar perfekt in i rum med liknande nyanser. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi tapet "Wooden structure" med liknande vackra nyanser perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt sov- och vardagsrum till att passa in med övriga accenter. Moderna tapet "Wooden structure" och andra tapeter ifrån kategorin MAGMA Tapeter samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis följbar och elastisk vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också smidigt och enkelt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast luktfria och miljövänliga produkter. Detta innebär att våra tapet "Wooden structure" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i barnrum som sovrum.