tusentals produkter
utmärkt kvalitet
enkel montering
bonus för prenumeranter
-50% på fototapeter Erbjudandet gäller till 2021.05.19 Upptäck

Tapet Wooden Hut, Nr 113883

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms
+ fraktkostnader från 134,10 kr

Tapet "Wooden Hut"

Tapet "Wooden Hut" i kategorin MAGMA Tapeter är en perfekt dekoration för att förvandla ditt hem. Dessa tapeter lämpar sig inte bara för stora väggar - Moderna tapet "Wooden Hut" och finns tillgängliga i olika storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Wooden Hut" är: bakgrund, textur, trä, brun oraz tapeter.

Tapet "Wooden Hut" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på väggstorleken. Vi rekommenderar att du väljer tapet "Wooden Hut" som är något större än väggen eftersom du kan lägg skära till den korrekta storleken. Den största delen färg på tapet "Wooden Hut" är Brun. Dessa vackra wallies passar perfekt in i rum med liknande färger. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi tapet "Wooden Hut" med liknande vackra nyanser perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt vardags- och sovrum till att passa in med övriga accenter. Moderna tapet "Wooden Hut" och andra vackra tapeter ifrån kategorin MAGMA Tapeter samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis följbar och elastisk vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också enkelt och smidigt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast miljövänliga och luktfria produkter. Detta innebär att våra nonwoven tapet "Wooden Hut" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i barnrum som sovrum.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Tapeter för hemmet Tapeter vardagsrum