inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Tapet Wooden Emerald Nr 123946

Tapet Wooden Emerald Nr 123946

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms

Tapet "Wooden Emerald"

Trendiga tapet "Wooden Emerald" i kategorin MAGMA Tapeter är en underbar dekoration för att för stora ytor - Tapet "Wooden Emerald" och finns tillgängliga i olika storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Wooden Emerald" är: bakgrund, textur, trä oraz tapeter.

Tapet "Wooden Emerald" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på väggstorleken. Vi rekommenderar att du väljer tapet "Wooden Emerald" som är något större i storlek det är lättare att få till rätt storlek. av färgerna på tapet "Wooden Emerald" är Grön. Dessa originella väggdekorer passar perfekt in i rum med liknande nyanser. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi tapet "Wooden Emerald" med liknande vackra nyanser perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt vardags- och sovrum till att passa in med övriga accenter. Tapet "Wooden Emerald" och andra tapeter ifrån kategorin MAGMA Tapeter samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis följbar och elastisk vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också enkelt och smidigt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast miljövänliga och luktfria produkter. Detta innebär att våra nonwoven tapet "Wooden Emerald" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i barnrum som sovrum.