inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Tapet Wooden Dream Nr 89776

Tapet Wooden Dream Nr 89776

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms

Tapet "Wooden Dream"

Modern tapet "Wooden Dream" i kategorin MAGMA Tapeter är en underbar dekoration för att förvandla ditt hem. Dessa tapeter lämpar sig inte bara för stora väggar - Moderna tapet "Wooden Dream" och finns tillgängliga i olika storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Wooden Dream" är: bakgrund, trä oraz tapeter.

Tapet "Wooden Dream" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på väggstorleken. Vi rekommenderar att du väljer modern tapet "Wooden Dream" som är lite större i storlek eftersom du kan lägg skära till den korrekta storleken. av färgerna på tapet "Wooden Dream" är Brun. Dessa vackra väggdekorationer passar perfekt in i rum med liknande nyanser. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi vackra tapet "Wooden Dream" med liknande vackra nyanser perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt vardags- och sovrum till att passa in med övriga accenter. Moderna tapet "Wooden Dream" och andra vackra tapeter ifrån kategorin MAGMA Tapeter samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis elastisk och följbar vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en nonwoven tapet blir därför också smidigt och enkelt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast miljövänliga och luktfria produkter. Detta innebär att våra nonwoven tapet "Wooden Dream" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i barnrum som sovrum.