inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Moderna tapet Wooden Braid Nr 89599

Moderna tapet Wooden Braid Nr 89599

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms

Tapet "Wooden Braid"

Modern tapet "Wooden Braid" i kategorin MAGMA Tapeter är en underbar dekoration för att förnya - Tapet "Wooden Braid" och finns tillgängliga i en mångfald av storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Wooden Braid" är: bakgrund, textur, geometrisk, trä, brun, ljus, mosaik oraz tapeter.

Tapet "Wooden Braid" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på storleken på din vägg. Vi rekommenderar att du väljer tapet "Wooden Braid" som är lite större i storlek det är lättare att få till rätt storlek. av färgerna på tapet "Wooden Braid" är Brun. Dessa vackra wallies passar perfekt in i rum med liknande färger. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi vackra tapet "Wooden Braid" med liknande vackra nyanser perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt vardags- och sovrum till att passa in med övriga accenter. Tapet "Wooden Braid" och andra vackra tapeter ifrån kategorin MAGMA Tapeter samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis följbar och elastisk vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också enkelt och smidigt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast miljövänliga och luktfria produkter. Detta innebär att våra tapet "Wooden Braid" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i sovrum som barnrum.