inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Moderna tapet Wooden Alliance Nr 89586

Moderna tapet Wooden Alliance Nr 89586

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms

Tapet "Wooden Alliance"

Trendiga tapet "Wooden Alliance" i kategorin MAGMA Tapeter är en fantastisk dekoration för att för stora ytor - Tapet "Wooden Alliance" och finns tillgängliga i olika storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Wooden Alliance" är: bakgrund, textur, trä, rustik oraz tapeter.

Tapet "Wooden Alliance" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på storleken på din vägg. Vi rekommenderar att du väljer modern tapet "Wooden Alliance" som är lite större i storlek eftersom du kan lägg skära till den korrekta storleken. av färgerna på tapet "Wooden Alliance" är Brun. Dessa unika väggdekorer passar perfekt in i rum med liknande färger. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi vackra tapet "Wooden Alliance" med liknande vackra färger perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt vardags- och sovrum till att passa in med övriga accenter. Moderna tapet "Wooden Alliance" och andra vackra tapeter ifrån kategorin MAGMA Tapeter samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis elastisk och följbar vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också enkelt och smidigt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast luktfria och miljövänliga produkter. Detta innebär att våra tapet "Wooden Alliance" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i sovrum som barnrum.