tusentals produkter
utmärkt kvalitet
enkel montering
bonus för prenumeranter

Moderna tapet Wild Creepers, Nr 117970

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms
+ fraktkostnader från 134,10 kr

Tapet "Wild Creepers"

Modern tapet "Wild Creepers" i kategorin MAGMA Tapeter är en perfekt dekoration för att förnya - Moderna tapet "Wild Creepers" och finns tillgängliga i många storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Wild Creepers" är: bakgrund, textur, grön oraz tapeter.

Moderna tapet "Wild Creepers" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på väggstorleken. Vi rekommenderar att du väljer tapet "Wild Creepers" som är lite större i storlek det är lättare att få till rätt storlek. Den största delen färg på tapet "Wild Creepers" är Grön. Dessa unika väggdekorationer passar perfekt in i rum med liknande nyanser. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi tapet "Wild Creepers" med liknande vackra färger perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt vardags- och sovrum till att passa in med övriga accenter. Tapet "Wild Creepers" och andra tapeter ifrån kategorin MAGMA Tapeter samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis följbar och elastisk vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också smidigt och enkelt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast miljövänliga och luktfria produkter. Detta innebär att våra nonwoven tapet "Wild Creepers" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i sovrum som barnrum.