inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Tapet White Marble Nr 113996

Tapet White Marble Nr 113996

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms

Tapet "White Marble"

Unika tapet "White Marble" i kategorin MAGMA Tapeter är en underbar dekoration för att förnya - Moderna tapet "White Marble" och finns tillgängliga i en mångfald av storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "White Marble" är: bakgrund, textur, sten, marmor, stone and simplicity oraz tapeter.

Moderna tapet "White Marble" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på väggstorleken. Vi rekommenderar att du väljer tapet "White Marble" som är lite större än väggen eftersom du kan lägg skära till den korrekta storleken. Den största delen färg på tapet "White Marble" är Vit. Dessa unika väggdekorer passar perfekt in i rum med liknande färger. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi vackra tapet "White Marble" med liknande vackra nyanser perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt sov- och vardagsrum till att passa in med övriga accenter. Tapet "White Marble" och andra tapeter ifrån kategorin MAGMA Tapeter samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis elastisk och följbar vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också smidigt och enkelt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast miljövänliga och luktfria produkter. Detta innebär att våra nonwoven tapet "White Marble" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i sovrum som barnrum.