inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Moderna tapet Warm Wood Nr 121932

Moderna tapet Warm Wood Nr 121932

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms

Tapet "Warm Wood"

Dekorativa tapet "Warm Wood" i kategorin MAGMA Tapeter är en perfekt dekoration för att för stora ytor - Tapet "Warm Wood" och finns tillgängliga i många storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Warm Wood" är: bakgrund, textur, trä oraz tapeter.

Moderna tapet "Warm Wood" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på väggstorleken. Vi rekommenderar att du väljer modern tapet "Warm Wood" som är lite större i storlek det är lättare att få till rätt storlek. Den största delen färg på tapet "Warm Wood" är Beige. Dessa unika väggdekorationer passar perfekt in i rum med liknande nyanser. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi tapet "Warm Wood" med liknande vackra nyanser perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt vardags- och sovrum till att passa in med övriga accenter. Moderna tapet "Warm Wood" och andra tapeter ifrån kategorin MAGMA Tapeter samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis följbar och elastisk vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en nonwoven tapet blir därför också enkelt och smidigt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast luktfria och miljövänliga produkter. Detta innebär att våra tapet "Warm Wood" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i barnrum som sovrum.