inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Moderna tapet Variety of Nature (Grey) Nr 121972

Moderna tapet Variety of Nature (Grey) Nr 121972

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms

Tapet "Variety of Nature (Grey)"

Dekorativa tapet "Variety of Nature (Grey)" i kategorin MAGMA Tapeter är en fantastisk dekoration för att för stora ytor - Tapet "Variety of Nature (Grey)" och finns tillgängliga i många storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Variety of Nature (Grey)" är: bakgrund, textur, trä, Vintage oraz tapeter.

Moderna tapet "Variety of Nature (Grey)" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på väggstorleken. Vi rekommenderar att du väljer modern tapet "Variety of Nature (Grey)" som är något större i storlek eftersom du kan lägg skära till den korrekta storleken. Den största delen färg på tapet "Variety of Nature (Grey)" är Grå. Dessa unika wallies passar perfekt in i rum med liknande nyanser. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi vackra tapet "Variety of Nature (Grey)" med liknande vackra nyanser perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt sov- och vardagsrum till att passa in med övriga accenter. Moderna tapet "Variety of Nature (Grey)" och andra vackra tapeter ifrån kategorin MAGMA Tapeter samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis följbar och elastisk vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också enkelt och smidigt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast luktfria och miljövänliga produkter. Detta innebär att våra nonwoven tapet "Variety of Nature (Grey)" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i barnrum som sovrum.