inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Moderna tapet Urban Pattern Nr 89664

Moderna tapet Urban Pattern Nr 89664

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms

Tapet "Urban Pattern"

Tapet "Urban Pattern" i kategorin MAGMA Tapeter är en perfekt dekoration för att förnya - Tapet "Urban Pattern" och finns tillgängliga i många storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Urban Pattern" är: bakgrund, textur, grå, betong oraz tapeter.

Tapet "Urban Pattern" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på storleken på din vägg. Vi rekommenderar att du väljer modern tapet "Urban Pattern" som är något större i storlek eftersom du kan lägg skära till den korrekta storleken. av färgerna på tapet "Urban Pattern" är Grå. Dessa unika wallies passar perfekt in i rum med liknande färger. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi vackra tapet "Urban Pattern" med liknande vackra färger perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt sov- och vardagsrum till att passa in med övriga accenter. Moderna tapet "Urban Pattern" och andra tapeter ifrån kategorin MAGMA Tapeter samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis elastisk och följbar vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också smidigt och enkelt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast luktfria och miljövänliga produkter. Detta innebär att våra nonwoven tapet "Urban Pattern" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i sovrum som barnrum.