inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Tapet Unusual Ornament Nr 89633

Tapet Unusual Ornament Nr 89633

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms

Tapet "Unusual Ornament"

Tapet "Unusual Ornament" i kategorin MAGMA Tapeter är en perfekt dekoration för att förvandla ditt hem. Dessa tapeter lämpar sig inte bara för stora väggar - Moderna tapet "Unusual Ornament" och finns tillgängliga i olika storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Unusual Ornament" är: bakgrund, textur, grå, betong, vit, pärla oraz tapeter.

Moderna tapet "Unusual Ornament" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på storleken på din vägg. Vi rekommenderar att du väljer modern tapet "Unusual Ornament" som är något större i storlek eftersom du kan lägg skära till den korrekta storleken. Den största delen färg på tapet "Unusual Ornament" är Vit. Dessa unika väggdekorer passar perfekt in i rum med liknande färger. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi tapet "Unusual Ornament" med liknande vackra färger perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt vardags- och sovrum till att passa in med övriga accenter. Moderna tapet "Unusual Ornament" och andra tapeter ifrån kategorin MAGMA Tapeter samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis elastisk och följbar vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också enkelt och smidigt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast miljövänliga och luktfria produkter. Detta innebär att våra tapet "Unusual Ornament" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i sovrum som barnrum.