inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Tapet Unpredictable Colour Nr 123947

Tapet Unpredictable Colour Nr 123947

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms

Tapet "Unpredictable Colour"

Modern tapet "Unpredictable Colour" i kategorin MAGMA Tapeter är en fantastisk dekoration för att för stora ytor - Moderna tapet "Unpredictable Colour" och finns tillgängliga i olika storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Unpredictable Colour" är: bakgrund, textur oraz tapeter.

Moderna tapet "Unpredictable Colour" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på väggstorleken. Vi rekommenderar att du väljer modern tapet "Unpredictable Colour" som är lite större i storlek det är lättare att få till rätt storlek. Den största delen färg på tapet "Unpredictable Colour" är Röd. Dessa originella väggdekorationer passar perfekt in i rum med liknande färger. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi vackra tapet "Unpredictable Colour" med liknande vackra nyanser perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt vardags- och sovrum till att passa in med övriga accenter. Tapet "Unpredictable Colour" och andra tapeter ifrån kategorin MAGMA Tapeter samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis elastisk och följbar vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också smidigt och enkelt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast miljövänliga och luktfria produkter. Detta innebär att våra tapet "Unpredictable Colour" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i sovrum som barnrum.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Tapeter effekter/Bakgrunder Tapeter för hemmet Tapeter sovrum Tapeter ombre