inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Tapet Tree Bark Nr 114008

Tapet Tree Bark Nr 114008

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms

Tapet "Tree Bark"

Dekorativa tapet "Tree Bark" i kategorin MAGMA Tapeter är en perfekt dekoration för att förvandla ditt hem. Dessa tapeter lämpar sig inte bara för stora väggar - Moderna tapet "Tree Bark" och finns tillgängliga i olika storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Tree Bark" är: bakgrund, textur, träd, trä, spiced honey oraz tapeter.

Moderna tapet "Tree Bark" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på storleken på din vägg. Vi rekommenderar att du väljer modern tapet "Tree Bark" som är något större än väggen eftersom du kan lägg skära till den korrekta storleken. av färgerna på tapet "Tree Bark" är Brun. Dessa originella väggdekorationer passar perfekt in i rum med liknande nyanser. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi vackra tapet "Tree Bark" med liknande vackra nyanser perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt sov- och vardagsrum till att passa in med övriga accenter. Moderna tapet "Tree Bark" och andra tapeter ifrån kategorin MAGMA Tapeter samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis elastisk och följbar vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också smidigt och enkelt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast miljövänliga och luktfria produkter. Detta innebär att våra nonwoven tapet "Tree Bark" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i barnrum som sovrum.